Gyldighetsområde

Våre kjøpsbetingelser gjelder for salg innen Norge. 

Om våre varer

Så og si alle våre varer er secondhand, det vil si gjenstander som har hatt et tidligere liv og blitt brukt i opptil flere tiår. Det må derfor alltid taes med i betraktningen at en vare har bruksmerker i henhold til  alder dersom ikke annet er oppgitt. Det oppfordres derfor til  å studere bildene og om du er i ytterligere tvil kan du sende oss en melding.

Når det gjelder klokker, har alle blitt testet i minimum 24 timer. Alle quartzklokker har fått nytt batteri. Når det gjelder mekaniske klokker kan vi kun gi garanti om at de virker og at de ikke har det største tidsavviket. Det anbefales at de blir tatt med til en autorisert urmaker for service.

 

Priser

Ravensborg Antiques tar forbehold om eventuelle trykk- og skrivefeil. Alle våre priser er inklusive moms

Våre avgifter

Gaveinnpakking 40,-

Faktureringsgebyr 25,-

Ikke hentet pakke 150,-

 

Betaling

Vi aksepterer kun forskuddsbetaling via våre nettsider. Alle betalinger går via PayPal sin velrennomerte betalingsportal og ingen opplysninger du benytter i betalingsprosessen er tilgjengelige for oss. Du kan også velge å betale med Vipps eller vanlig kontooverføring

Levering

Vi pakker og sender varene 1-4 dager etter mottatt bestilling. Du vil motta e-post med sporingsnummer som vil gi deg full kontroll over hvor pakken befinner seg til enhver tid. 

Om du bor i nærheten av vårt lager og ønsker å hente selv, kan du velge alternativet “Hent i butikk” og avtale hentetidspunkt med oss, via telefon, e-post eller vårt kontaktskjema.

Angrerett/Reklamasjon

Om du vil benytte deg av angreretten, må du informere oss klart og tydelig om dette, enten via telefon i vår åpningstid, pr e-post eller via kontaktskjemaet på våre sider. Dersom du sier opp kjøpsavtalen, betaler vi tilbake alt du har betalt til oss, inkludert fraktkostnaden, senest innen 7 dager fra den dag vi har mottatt din retur. Dette inkluderer ikke returkostnadene. Ved tilbakebetalingen gjør vi bruk av samme betalingsmetode som ble brukt ved den opprinnelige transaksjonen, såfremt vi ikke er blitt enig med deg om noe annet. Returen må også sendes med sporing.

Dersom du, etter at du har mottatt varene, har håndtert dem på en måte som ikke har vært nødvendig og som resulterer i at de blir mindre verdt, kommer vi til å fakturere deg for denne reduksjonen i varens verdi.

Uteblitt betaling

Ved uteblitt betaling faktureres iht. gjeldende lov. Kostnader for eventuelle inkassoforretninger faktureres iht. gjeldende lov.

Informasjon om vern av personopplysninger

Det er svært viktig for oss at alle våre kunder føler seg trygge og godt ivaretatt. Derfor legger vi stor vekt på at dine personrelaterte opplysninger vernes. Vi overholder strengt den norske personvernloven når vi innhenter, behandler og bruker dine opplysninger. Les mer om dette i vår personvernpolicy

Kontakt

Skriftlige hendvendelser sendes til:

Ravensborg Antiques

Straumen 76 

7176 Linesøya

Kundeservice

Telefon: 966 46 284 (Hverdager 12-15)

E-post: post@ravensborgantiques.com

www.ravensborgantiques.com